De Grootste Mythe Over School Blootgesteld

De Grootste Mythe Over School Blootgesteld

De School Spel

Ten tweede, het huiswerk moet worden verbannen uit de scholen omdat de studenten zijn gemaakt om het te doen als ze moe zijn. Als u weet dat u huiswerk dan zult u moeten letten op school om te voltooien van je huiswerk. Door de middelbare school, huiswerk begint dienen een heel ander doel. De vierde reden waarom ik geloof dat huiswerk moeten worden uitgesloten van de school in de wereld is, want het neemt afstand en kan volledig verknoeien van de leerlingen slaap cycli, die kan leiden tot het ontvangen van gevaarlijke of ronduit vervelende gezondheidsproblemen. Te veel huiswerk ook veroorzaakt familie conflict, met één op de 20 ouders de toelating om te discussiëren over hun kind schoolwerk op een gemiddelde van drie keer per maand. Meer nog, het lijkt als de primaire stressor voor middelbare scholieren. Het vereist ouderlijke steun en hulp, dus de uitbreiding van de werkdag voor de ouders mogelijk lengtes en als gevolg van de wrijving, conflict en tranen.

Feiten, Fictie en School

Scholen zijn niet ingesteld om ons te leren wat het belangrijkst is. Voor mij was het een soort van paradijs. Het Baken School een openbare school en St. Anne is een privé-school, zowel in New York City, unieke voorbeelden van het onderwijs filosofieën die tegemoet te komen aan de 21stCentury student.

De Voordelen van School

Mijn school is niet ver van mijn huis. Onze school heeft een beleid dat zegt dat studenten mogen niet meer dan 20 minuten per onderwerp en per persoon per nacht voor het huiswerk op de middelbare school. In tegenstelling tot dat, Japanse particuliere middelbare school of een middelbare school vraag te antwoorden op de vraag naar kinderen die veel verder gaat dan het bereik van de leerplicht en kan niet worden aangenomen, tenzij de kinderen moeten studeren, net voor dat de test aan het toelatingsexamen.